Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Duizenden Vlamingen gevaccineerd in Brussels Gewest met valse postcode: “We onderzoeken of ze kunnen beboet worden”

Brussels GewestIn het Brusselse Gewest heeft de vaccinatieteller de kaap van de 500.000 toegediende vaccins gerond. In totaal gaat het om 506.399 dosissen. Tegelijkertijd raakte bekend dat duizenden Vlamingen zich - ten onrechte uiteraard - de afgelopen weken in Brussel hebben laten vaccineren. Door een achterpoortje in het registratiesysteem konden ze frauderen bij hun inschrijving. 

  1. Georges Heylens (bijna 80) sluit als oudste in de rij onze reeks van ‘bijna vergeten EK-helden’ af: “Paul Van Himst was altijd als een broer voor mij”
    voetbal

    Georges Heylens (bijna 80) sluit als oudste in de rij onze reeks van ‘bijna vergeten EK-hel­den’ af: “Paul Van Himst was altijd als een broer voor mij”

    Over minder dan twee maanden viert Georges Heylens zijn 80ste verjaardag. De Brusselaar is daarmee de oudste van de 26 bijna vergeten EK-helden die wij de afgelopen tien dagen aan het woord hebben gelaten over hun herinneringen aan hun eigen EK-wedstrijden en hun verwachtingen voor de Rode Duivels op het Europees Kampioenschap dat straks van start gaat. Hopelijk hebt u genoten van deze reeks en de ‘trip down Memory Lane’ van de vroegere voetbalidolen. Zij zelf deden dat alvast wel, bleek uit de vele positieve reacties.