Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images

Drie valse agenten plegen home-invasion in Vorst: ouders en drie kinderen vastgebonden

VorstDrie mannen die zich voordeden als politie-agenten, hebben donderdagochtend een home-invasion gepleegd in de Brusselse gemeente Vorst. Dat meldt Sudinfo en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie van de zone Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). Een gezin met drie kinderen werd daarbij overvallen, maar bleef ongedeerd.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.