illustratie: Zuidstation


-Mise en place d'un service de trains d'intérêt national par le Gouvernement, la SNCB et Infrabel , Gare du Midi
- Invoering van een treindienst van nationaal belang door de regering, Zuidstation/

Philip Reynaers/ Photonews
Volledig scherm
illustratie: Zuidstation -Mise en place d'un service de trains d'intérêt national par le Gouvernement, la SNCB et Infrabel , Gare du Midi - Invoering van een treindienst van nationaal belang door de regering, Zuidstation/ Philip Reynaers/ Photonews © Photo News

Drie dealers die dealden aan Zuidstation aangehouden

BrusselDe Brusselse lokale politie heeft vorige week dinsdag drie mannen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze drugs dealden. Bij huiszoekingen trof de politie aanzienlijke hoeveelheden drugs en cash geld aan. Het drietal is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. 

 1. 700 vluchtelingen moeten kraakpand verlaten voor 19 december, advocate gaat in tegenaanval: “Vluchtelingen dreigen op straat te belanden, maar hopelijk komt het zover niet”
  PREMIUM
  Brussel

  700 vluchtelin­gen moeten kraakpand verlaten voor 19 december, advocate gaat in tegenaan­val: “Vluchte­lin­gen dreigen op straat te belanden, maar hopelijk komt het zover niet”

  De 700 vluchtelingen die het gebouw in de Paleizenstraat in Schaarbeek bezetten, moeten ten laatste op 19 december het pand verlaten. Dat heeft de rechter maandag betekend in een vonnis. De advocate van de vluchtelingen stapte echter naar de Arbeidsrechtbank, die vandaag oordeelde dat de Belgische Staat een opvangplaats moet voorzien.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.