Toekomstige Schumanplein
Volledig scherm
Toekomstige Schumanplein © COBE & BRUT

Dit wordt het toekomstige, hypermoderne Schumanplein

Een voetgangers- en fietsvriendelijke plein met minder plaats voor de auto, zo gaat het Schumanplein eruitzien. De vergunning is ingediend en de werken beginnen in het najaar van 2020. Prijskaartje: 7,78 miljoen euro. 

0 reacties

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegeouteerd door de voetbalwereld”

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegeou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl