Maxime en Sabine in hun Tiny House.
Volledig scherm
PREMIUM
Maxime en Sabine in hun Tiny House. © Baert Marc

Dit koppel woont in huis van 15 vierkante meter: “We hebben alle comfort… En we zijn klaar voor onze baby”

De stijgende woningprijzen in Brussel zijn een enorm obstakel voor veel jonge koppels en gezinnen. Maxime en Sabine (beide 31) pakten het daarom anders aan: zijn bouwden een ‘Tiny House’, een piepkleine woning op wielen. “We hebben het idee opgepikt tijdens een rondreis in Nieuw-Zeeland.”

3 reacties

 • Marcel Vanalderweireldt

  2 jaar geleden
  proficiat met jullie nieuwe toekomstig werkloze parasiet van ons sociaal systeem... eerst kinderbijslag, crèchevergoedingen, dan studiebeurzen, en andere extra legale voordelen die aan kinderen worden toegekend. Terwijl iemand die zijn leven lang heeft gewerkt moet vechten om te overleven met zijn karig pensioentje. Leg liever luxe taks op kinderen ipv ze met ons belastingsgeld te pamperen.
 • Guido De hornois

  2 jaar geleden
  Geweldig dat deze mensen de stap hebben gezet er moet altijd iemand pionieren om de politiek wakker te schudden, het zou nochtans een betaalbare oplossing zijn voor veel mensen. Eigenlijk zouden er terreinen moeten beschikbaar zijn waarop deze constructies worden toegelaten. Waarom wordt bv. stacaravans enz. ook niet toegelaten als vaste verblijfplaats of heeft men liever dat mensen gewoon dakloos op straat moeten slapen. Voordeel neemt weinig plaats en zuinig in gebruik.
 • Jean De Grande

  2 jaar geleden
  Tien dagen en de baby moet nog komen. Spreek die mensen nog eens als de baby 6 maanden oud is. Ik ben benieuwd.
 1. Christian Burgess (Union) lijkt weer in de plannen van Mazzu te passen: “Ik bleef geduldig wachten op mijn kans”
  VOETBAL 1A

  Christian Burgess (Union) lijkt weer in de plannen van Mazzu te passen: “Ik bleef geduldig wachten op mijn kans”

  Van vaste pion in het kampioenenteam van Felice Mazzu vorig seizoen naar vaste bankzitter bij aanvang van dit seizoen. Dat was het, voor volgers van Union toch wel verrassende, verhaal van Christian Burgess. De centrale verdediger panikeerde echter niet en knokte zich de voorbije wedstrijden weer in de ploeg. Zondag tegen Antwerp wordt hij opnieuw aan de aftrap verwacht.