Decathlon opent pop-up golfwinkel

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Niets dan goede woorden voor slachtoffer Eunice: “Dronk niet, rookte niet en gebruikte geen drugs. Nooit was ze agressief”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  Niets dan goede woorden voor slachtof­fer Eunice: “Dronk niet, rookte niet en gebruikte geen drugs. Nooit was ze agressief”

  Op het assisenproces rond de dood van sekswerker Eunice Osayande (23) hebben twee agenten die gespecialiseerd zijn in mensenhandel en prostitutie getuigd. Eerder vertelden twee vriendinnen van Eunice over haar. “Ze was nooit agressief”, klonk het zowel bij de agenten als bij haar vriendinnen. Dit staat in contrast met de versie van beschuldigde S.G., die erbij blijft dat Eunice hem eerst agressief benaderd had.