Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dankzij giften kunnen in Brussel verzamelde hulpgoederen alsnog naar Oekraïne vertrekken

BrusselVerschillende vrachtwagens met hulpgoederen die al enkele dagen geblokkeerd stonden in Brussel omdat er geen geld was om de brandstof te betalen, zullen toch kunnen vertrekken richting Oekraïne. 

 1. Stad Brussel mocht erfpacht Ghelamco voor Eurostadion opzeggen

  Stad Brussel mocht erfpacht Ghelamco voor Eurostadi­on opzeggen

  De beslissing van de stad Brussel om in 2018 de erfpacht op te zeggen die aan Ghelamco was gegeven om op het terrein van Parking C een voetbalstadion op te richten, was volledig rechtsgeldig. Dat heeft de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel vrijdag beslist. “De rechtbank oordeelt dat de overeenkomsten mochten opgezegd worden omdat er zich een geval van overmacht had voorgedaan”, zegt persrechter Els De Breucker. “De omgevingsvergunning voor het stadion was immers geweigerd.”
  Brussel
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.