Agenten schermen de plaats van de feiten af.
Volledig scherm
Agenten schermen de plaats van de feiten af. © Dieter Nijs

Dader Yassine Mahi riep "Allahu Akbar” toen hij agenten aanviel toen ze voor rood licht stonden

BrusselDe 32-jarige Yassine Mahi, een ex-gedetineerde die op de terreurlijst van OCAD staat, riep “Allahu Akbar” toen hij twee agenten met een mes aanviel toen ze voor het rode licht stonden te wachten. Agent Thomas M. (29) werd in de hals gesneden en overleed aan zijn verwondingen. Zijn collega Jason P. (23) kon via de dispatch alarm slaan, maar werd in de arm gestoken. Hij is intussen buiten levensgevaar.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.