KFC in Brussel Noord
Volledig scherm
KFC in Brussel Noord © Baert Marc

Daar is ’m, de eerste KFC in ons land (en het is meteen aanschuiven geblazen)

Het is zover, de befaamde Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken heeft een vestiging in België. De eerste KFC van het land opende vandaag de deuren in het Noordstation waar ongeveer 70 mensen zullen werken. Daar was er deze middag al een lange wachtrij.

6 reacties

 • Luc Roos

  2 jaar geleden
  wat ik deze middag voorgeschoteld kreeg was beneden alle peil,lauw/koud,vettig,enz, en als drank was er aleen keuze uit water en fruitsap!!! een kaakslag voor KFC!!
 • Frans Denissen

  2 jaar geleden
  "“We weten dat het concept werkt in meer dan 135 landen in Europa". Amai, waar zouden die allemaal liggen? Ik moet blijkbaar mijn aardrijkskunde eens opfrissen.
 • Leopold Vanhoof

  2 jaar geleden
  En gezond dat dat is!!!!
 • joeri gielen

  2 jaar geleden
  Beter dan Mc Donnalds, Quick, burger King....niks gemalen kuikens ( onzin verhaal) maar echt goede stukken vlees, filets of wings. Ik ben grote fan en ga er minstens 1x per maand voor naar Nederland, hopelijk hoeft dat binnenkort niet meer...laat maar komen zou ik zeggen.
 • billy brenders

  2 jaar geleden
  Snap niet dat mensen kfc willen. Allemaal gemalen kuikens plus veel te veel te duur
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Brusselse cultband Madou maakt comeback na 40 jaar afwezigheid: “We raken ook jongeren”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  Brusselse cultband Madou maakt comeback na 40 jaar afwezig­heid: “We raken ook jongeren”

  Oorstrelende folkmelodieën en lyrische donkerte: de hoofdingrediënten van de Brusselse cultband Madou blijven moeiteloos overeind op ‘Is er iets?’, de opvolger van de debuutplaat die in 1982 verscheen. Kleinkunst meets avant-pop, stille tederheid in een existentieel jasje. De stem van zangeres Vera Coomans (72) is wat gezakt, de familiale banden binnen de groep uitgebreid, en in tegenstelling tot vroeger hoeft de groep zich minder zorgen te maken over een publiek. “Mensen luisteren vandaag de dag anders naar een tekst: ze willen dat je iets vertelt.”
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).