Aan de ingang van Paleis 11 moeten bezoekers van I Love Science ook een coronapas tonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de ingang van Paleis 11 moeten bezoekers van I Love Science ook een coronapas tonen. © Marc Baert

Covid Safe Ticket voortaan verplicht in Brussel, maar daar lijkt men vooral in de horeca niet wakker van te liggen: “Bang voor boetes? Wie gaat mij hier komen controleren?”

BrusselIn Brussel moet je vanaf vandaag een Covid Safe Ticket voorleggen wanneer je op café, restaurant, naar het ziekenhuis, naar een sportwedstrijd of naar de fitness wil. Maar nu al blijkt dat de coronapas vooral in de horeca als een last wordt beschouwd. “Aan mijn vaste klanten zal ik zeker niet vragen om een Covid Safe Ticket te tonen”, luidt het. In andere sectoren klinkt men gematigder.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.