BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Corona legt productie Audi-fabriek in Vorst lam: “Geen gevolgen voor jaarproductie”

VorstDe fabriek van Audi in Vorst wordt de hele week stilgelegd omdat er te veel coronabesmettingen zijn onder het personeel. Volgende week wordt de productie opnieuw opgestart.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Brusselse regering lanceert projectoproep voor uitrol privélaadpalen
  Brussels Gewest

  Brusselse regering lanceert projectop­roep voor uitrol privélaad­pa­len

  De Brusselse regering lanceert donderdag een projectoproep om de uitrol van laadpalen voor elektrische voertuigen een boost te geven. Alle eigenaars van privéparkings in Brussel maken kans op een subsidie, op voorwaarde dat hun laadpalen op groene stroom werken, openbaar zijn en 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk zijn. Dat meldt minister voor Klimaattransitie, Leefmilieu en Energie Alain Maron (Ecolo).