Honderden fans probeerden een glimp op te vangen van Chris Martin aan het hotel waar hij verblijft.
Volledig scherm
Honderden fans probeerden een glimp op te vangen van Chris Martin aan het hotel waar hij verblijft. © Jonas Moons/PN

Chris Martin van Coldplay begroet honderden fans aan Brussels hotel: “Al tien jaar fan van hun muziek... en de charismatische frontman natuurlijk”

BrusselVoor hotel Amigo, op een steenworp van de Brusselse Grote Markt, verzamelden maandag opnieuw honderden fans van Coldplay. De Britse band verblijft er tijdens de concertreeks in het Koning Boudewijnstadion. Sommige fans stonden al enkele uren aan te schuiven, maar om 15.30 uur maakte leadzanger Chris Martin (45) toch een – weliswaar korte - verschijning.

  1. VUB trapt academiejaar af met traditionele Kick-off: “Het is hier een stuk aangenamer dan aan andere universiteiten”
    Etterbeek

    VUB trapt academie­jaar af met traditione­le Kick-off: “Het is hier een stuk aangenamer dan aan andere universi­tei­ten”

    Naar goede gewoonte zette de VUB het academiejaar in gang tijdens de Kick-off op de campus in Etterbeek. Met verschillende infostandjes en randanimaties wil de universiteit de studenten kennis laten maken met het studentengebeuren, zowel op als naast de campus. “Er is geen betere manier om de VUB en Brussel als studentenstad te leren kennen, dan door het glas te heffen met oude en nieuwe vrienden tijdens onze VUB Kick-off”, stelde de nieuwe rector, Jan Danckaert.