Puigdemont
Volledig scherm
Puigdemont © Baert Marc

Carles Puigdemont verzet zich tegen overlevering aan Spanje

De Brusselse raadkamer buigt zich op 29 oktober over het Europees aanhoudingsbevel (EAB) tegen Carles Puigdemont. De voormalige minister-president van Catalonië heeft zich gisteren aangeboden bij de Federale gerechtelijke politie van Brussel en werd van zijn vrijheid beroofd. Vanochtend liet de Brusselse onderzoeksrechter Puigdemont vrij onder voorwaarden.

46 reacties

 • Frank Van den Bulck

  1 jaar geleden
  Tuurlijk wil die lafaard hier blijven. Leeft hier als God in Frankrijk. Zou nog steeds eens willen weten wie die luxevilla van meer dan € 4000 per maand betaalt, om van de rest nog maar te zwijgen !
 • Freddy Madou

  1 jaar geleden
  Wat België zich allemaal aantrekt uitleveren en gedaan er mee, dat hij zijn problemen zelf oplost.
 • Kim De Zutter

  1 jaar geleden
  Dat het parket zich op die manier gedraagt en de man ook maar even van zijn vrijheid berooft maakt hen even grote criminelen als de spaanse overheid.
 • Miguel Nieto

  1 jaar geleden
  Mensen lief wnnr gaan jullie eens beseffen dat de politiekers in Spanje niet veroordeeld zijn voor hun politieke ideeën!!!! Wel voor het verduisteren en onterecht gebruik maken van belastinggeld en opruiing. Houd gijle maar Pokémon hij zal jullie helpen met de onafhankelijkheid en dan gaan lopen.
 • Erik DE WAELE

  1 jaar geleden
  De federale justitie zal de man uitleveren!!!! De federale regering heeft schrik (ook de EU) dat nog andere streken onafhankelijk willen worden! Vlaanderen (De melkkoe van de Walen) de Basken(de door Spanje en Frankrijk vervloekte) de Schotten (de door Londen gevreesden) en nog anderen.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech