Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Photo News

Burgerlijke partijen verzetten zich niet tegen twee aparte processen na aanslagen in 2016

ZaventemVolgens de burgerlijke partijen staat niets in de weg dat de terreurgroep die verantwoordelijk was voor de aanslagen in Parijs en Brussel, in november 2015 en maart 2016, op twee verschillende processen terechtstaat. Dat heeft meester Hamid El Abouti, die optreedt voor verschillende slachtoffers, maandag gezegd aan de kamer van inbeschuldigingstelling. Die moet zich buigen over de doorverwijzing van de verdachten in het dossier rond de aanslagen in Brussel.

  1. Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) wil nog enkele transfers doen: “Geduld is een schone deugd, maar we kunnen niet blijven wachten”
    Voetbal 1B

    Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) wil nog enkele transfers doen: “Geduld is een schone deugd, maar we kunnen niet blijven wachten”

    Na een geslaagd oefenkamp in het Nederlandse Delden is dinsdag deel twee begonnen van de voorbereiding voor de Brusselse club. Zaterdag staat de zesde oefenpot op het programma. Met Overijse treft RWDM zaterdag om 18 uur een eerste club die niet op het hoogste niveau uitkomt. Een uitgelezen kans om de eerste winst van deze oefencampagne te pakken.