Bernard Clerfayt.
Volledig scherm
Bernard Clerfayt. © Photo News

Burgemeester Schaarbeek vraagt dat politie lokalen in Noordstation opnieuw inneemt

Bernard Clerfayt (DéFi), de burgemeester van Schaarbeek, vraagt dat de spoorwegpolitie opnieuw haar lokalen bezet in het Noordstation. Op dit moment is er geen permanente politieaanwezigheid in het station, waar grote overlastproblemen zijn met transmigranten.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Brussel gaat deze week van start met vaccinatie dak- en thuisloze mensen: “Misschien onverwacht, maar een deel is zeker enthousiast”
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Brussel gaat deze week van start met vaccinatie dak- en thuisloze mensen: “Misschien onverwacht, maar een deel is zeker enthousi­ast”

  In de loop van deze week gaat Brussel van start met de vaccinatie van dak- en thuislozen. Het Gewest mikt over een periode van een viertal maanden op een totaal van 5.000 prikjes met het Johnson & Johnson-vaccin, waarvan slechts één dosis zou moeten volstaan om beschermd te zijn tegen covid-19. Opvallend: ondanks het vermeende wantrouwen van deze kwetsbare groep tegenover de overheid, verwacht Bruss'help-directeur François Bertrand dezelfde tendensen als bij de algemene bevolking: “Een mix van vaccinscepsis en mensen die het vaccin als bescherming zien.”
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek