Brusselse zangeres JoBee.
Volledig scherm
Brusselse zangeres JoBee. © Rv

Brusselse zangeres dient klacht in voor ‘coronagrap’ Uberchauffeur: “Hij zei dat hij besmet was en dat we onmiddellijk naar het ziekenhuis moesten. Psychopaat”

De Brusselse zangeres JoBee heeft klacht ingediend bij de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene nadat een Uberchauffeur haar wijsmaakte dat ze onmiddellijk naar het ziekenhuis moesten. De chauffeur had volgens hem net een besmet persoon naar het ziekenhuis vervoerd. “Dit is een psychopaat”, vertelt ze.

  1. Jongeren duwen mobiele flitspaal omver in Koekelberg, op plaats waar voetgangster Dariana in  2019 om het leven kwam bij een ongeval.
    Brussel

    Jongeren duwen mobiele flitspaal omver in Koekelberg, op plaats waar voetgang­ster Dariana in 2019 om het leven kwam bij een ongeval.

    Op de Jetselaan in Koekelberg duwden enkele jongeren in de nacht van zondag op maandag een Lidar omver. Deze flitspaal met lasertechnologie laat de politie toe om in moeilijke omstandigheden een correcte snelheidsmeting uit te voeren. De vier jongeren duwden de Lidar tot het gevaarte begon te kantelen en uiteindelijk op het midden van de weg viel.