Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Marc Baert

Brusselse vaccinatiecampagne stokt: “Mikken op vaccinatiegraad van 70 procent in september”

Brussels GewestDe Brusselse vaccinatiecampagne verliest aan kracht. In vergelijking met eind juni is het aantal volledig gevaccineerde Brusselaars maar zo'n zeven procent gestegen, tot 61 procent. Tijdens een persmoment kondigde Brussels coronacrisismanager Inge Neven aan dat de kentering is ingezet om meer en meer Brusselaars te vaccineren via gedecentraliseerde initiatieven, maar die schieten voorlopig ruimschoots tekort.

  1. VUB trapt academiejaar af met traditionele Kick-off: “Het is hier een stuk aangenamer dan aan andere universiteiten”
    Etterbeek

    VUB trapt academie­jaar af met traditione­le Kick-off: “Het is hier een stuk aangenamer dan aan andere universi­tei­ten”

    Naar goede gewoonte zette de VUB het academiejaar in gang tijdens de Kick-off op de campus in Etterbeek. Met verschillende infostandjes en randanimaties wil de universiteit de studenten kennis laten maken met het studentengebeuren, zowel op als naast de campus. “Er is geen betere manier om de VUB en Brussel als studentenstad te leren kennen, dan door het glas te heffen met oude en nieuwe vrienden tijdens onze VUB Kick-off”, stelde de nieuwe rector, Jan Danckaert.