Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Marc Baert

Brusselse vaccinatiecampagne stokt: “Mikken op vaccinatiegraad van 70 procent in september”

Brussels GewestDe Brusselse vaccinatiecampagne verliest aan kracht. In vergelijking met eind juni is het aantal volledig gevaccineerde Brusselaars maar zo'n zeven procent gestegen, tot 61 procent. Tijdens een persmoment kondigde Brussels coronacrisismanager Inge Neven aan dat de kentering is ingezet om meer en meer Brusselaars te vaccineren via gedecentraliseerde initiatieven, maar die schieten voorlopig ruimschoots tekort.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.