Studente en model Esli Balatova (20) wordt dagelijks lastiggevallen op straat in Brussel. Ze filmde een van de intimidaties om de situatie aan te klagen.
Volledig scherm
Studente en model Esli Balatova (20) wordt dagelijks lastiggevallen op straat in Brussel. Ze filmde een van de intimidaties om de situatie aan te klagen. © Esli Balatova

Brusselse studente (20) is seksuele intimidatie op straat kotsbeu: “Achtervolgd door mannen die me 50 euro aanboden voor blowjob”

‘Blijf in uw kot’ is al wekenlang een van de belangrijkste adviezen om de coronacrisis te bezweren, maar in bepaalde Brusselse wijken wordt die raad met de voeten getreden door groepjes (jonge)mannen. Verschillende vrouwen zijn er het slachtoffer van: zij melden dat ze vaker worden lastiggevallen op straat. Studente Esli Balatova (20) is de situatie kotsbeu. Ze filmde een van de vele intimidaties in de buurt van haar kot - nabij het Zuidstation - en postte de beelden op Twitter.

  1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
    Tweakers

    De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

    De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.