(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Marc Baert

Brusselse senioren en mindervaliden kunnen gratis met taxi naar vaccinatiecentrum

BrusselSenioren en mindervaliden die zich moeilijk kunnen verplaatsen, kunnen gratis met de taxi naar het vaccinatiecentrum. Taximaatschappijen Taxi Blues en Taxis Verts haalden de overheidsopdracht binnen die de stad Brussel hiervoor uitschreef.

 1. Brussel gaat eerder dan Vlaanderen van start met vaccinatie risicopatiënten: “Tegen eind juli heeft elke Brusselaar op z'n minst één prik gekregen”
  Brussels Gewest

  Brussel gaat eerder dan Vlaanderen van start met vaccinatie risicopa­tiën­ten: “Tegen eind juli heeft elke Brusselaar op z'n minst één prik gekregen”

  In tegenstelling tot Vlaanderen is Brussel deze week al van start gegaan met de vaccinatie van risicopatiënten. De jongere gemiddelde leeftijd van de Brusselse bevolking en de lagere vaccinatiebereidheid in het Hoofdstedelijk Gewest zitten daar voor iets tussen, geeft Inge Neven aan. Volgens het hoofd van de Brusselse gezondheidsinspectie is het “realistisch” dat iedere Brusselaar die dat wil tegen eind juli op z'n minst één coronaprik heeft ontvangen.
 2. Terwijl Vlaamse koten duurder worden, zakt prijs Brusselse studentenkamer lichtjes: “Blijven inzetten op kleinere, betaalbare kamers”
  PREMIUM
  Brussel/Etterbeek/Elsene

  Terwijl Vlaamse koten duurder worden, zakt prijs Brusselse studenten­ka­mer lichtjes: “Blijven inzetten op kleinere, betaalbare kamers”

  De huurprijs van een studentenkamer in het Brusselse is met twee procent gedaald. Dat is opvallend, want in Vlaanderen namen de prijzen de voorbije twee academiejaren net met negen procent toe. Volgens Peter Van Eetvelde, communicatieverantwoordelijke bij Brik, is er in Brussel sprake van een kotenmarkt op twee snelheden. De VUB ontving tot nu toe minder kameraanvragen dan op hetzelfde moment vorig jaar.
 1. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegouteerd door de voetbalwereld”
  Voetbal Vierde provinciale

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Koppel gaat uit eten en laat een fooi achter van maar liefst 800 dollar
  Play

  Koppel gaat uit eten en laat een fooi achter van maar liefst 800 dollar

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"