minister van Milieu Céline Fremault (CDH)
Volledig scherm
minister van Milieu Céline Fremault (CDH) © BELGA

Brusselse regering weigert 5G: “Brusselaars zijn géén proefkonijnen”

De Brusselse regering is niet van plan om in te stemmen met een proefproject voor het aanbieden van het supersnel draadloos internet 5G. “Brusselaars zijn geen proefkonijnen”, stelt minister van Milieu Céline Fremault (CDH)

12 reacties

 • Dirk Vangossum

  3 jaar geleden
  Laten we dan ook de (bedrijfsauto) verbieden, en overal een degelijk openbaar vervoer Veel minder doden en gekwetsten door ongevallen.
 • Matthias Verbeure

  4 jaar geleden
  Men zou in Belgie en voornamelijk Vlaanderen moeten kijken naar Salsburg en Wenen. In Salsburg is de norm 0,06v/m buitenhuis en binnenhuis 0,02v/m. Een gsm heef min. 0,006v/m nodig om te wer! Met max 6v/m buitenhuis horen operatoren niet te klagen dus. Vele Europese landen gebruiken nu dus rond de 6v/m als maximum totaal met alle antennes. Ik hoop dat men verstrengt naar 0,05v/m binnenhuis en 0,1v/m buitenhuis
 • Boze wolf

  4 jaar geleden
  5G lijkt me een droom voor hackers
 • chris delanghe

  4 jaar geleden
  5G is een killer voor onze gezondheid! Moedig dat iemand het verstand heeft om daar tegenin te gaan. Alleen vrees ik dat de politici zullen plooien omdat daar veel te veel geld mee gemoeid is. Ook al is dat slecht nieuws voor de gezondheid. Dat zal dan schuldig verzuim heten, en niemand van de zakkenvullers zal zich herinneren wie dat goedgekeurd heeft. Even checken in Oostenrijk!
 • Dennis Andersen

  4 jaar geleden
  Ooit weigerden ze 3G, dan 4G en nu 5G … verder staan ze allemaal de ganse dag op hun smartphone te letten. Dat ze dan thuis blijven hé.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. 3 tips van de sommelier: hoe herken je een goéde wijn in de supermarkt of op restaurant? “Hoe langer de smaak blijft hangen, hoe beter”
  PREMIUM

  3 tips van de sommelier: hoe herken je een goéde wijn in de supermarkt of op restaurant? “Hoe langer de smaak blijft hangen, hoe beter”

  Wanneer je voor een supermarktrek vol wijn staat of een wijnkaart vol suggesties op restaurant in handen hebt, is het soms moeilijk een keuze te maken. Welke wijn zal zijn geld waard zijn? En op welke details moet je letten? Yanick Dehandschutter (35) van Sir Kwinten (*), beste sommelier van het land volgens Michelin, legt uit waar je allemaal op moet letten: “Zelfs de grootte van de wijnglazen op tafel kan al iets verklappen.”