De Brusselse regering.
Volledig scherm
De Brusselse regering. © BELGA

Brusselse regering bereikt begrotingsakkoord

Brussels GewestDe Brusselse regering heeft een akkoord bereikt over de begroting voor volgend jaar. Dat heeft ze woensdag bekendgemaakt. Ondanks de moeilijke begrotingscontext - “als gevolg van de coronacrisis” - blijft het budget onder controle én is er ruimte voor investeringen, luidt het.

 1. Q&A. Brussels Fashion & Designers Sales start donderdag: “Van minimale snits tot kleurrijke stukken”
  PREMIUM
  Brussel

  Q&A. Brussels Fashion & Designers Sales start donderdag: “Van minimale snits tot kleurrijke stukken”

  Donderdag, vrijdag en zaterdag vindt een vernieuwde editie van de Brussels Fashion & Designers Sales plaats in Brussel. Mode- en designcentrum MAD Brussels doet dienst als epicentrum, maar daarnaast vind je in nog eens elf Brusselse modezaken designerstukken aan lichtere prijzen. Dieter Van Den Storm, creatief directeur van MAD Brussel, licht toe. “Brussel moet het hebben van een kleinschaliger, maar heel divers aanbod.”
 2. Foodmarket in Gare Maritime ziet levenslicht: “Volledig in het teken van Belgische keuken”
  PREMIUM
  Brussel

  Foodmarket in Gare Maritime ziet levens­licht: “Volledig in het teken van Belgische keuken”

  In de monumentale setting van de Gare Maritime in Brussel is donderdag een nagelnieuwe foodmarket geopend. De Belgische biergigant AB InBev baat het foodwalhalla in het hart van Tour & Taxis uit en brengt er in een uitgesproken tricolore jasje tien street food- en drankconcepten bijeen. “Uniek voor ons land”, klinkt het bij de opening. Na Wolf gaat het om de tweede foodmarket in Brussel.