Brusselse politieagent in burger achtervolgd en in elkaar geslagen nadat hij herkend wordt op straat

Sint-GillisBrusselse jongeren hebben maandagavond een politieman van de zone Brussel-Zuid in elkaar geslagen. Dat meldt Het Nieuwsblad en wordt bevestigd aan onze redactie. 

209 reacties

 • simonne goderie

  1 week geleden
  Maak een contract met China om de probleemjongeren in de heropvoedingskampen te mogen plaatsen ,het zal snel over en uit zijn ipv dit crapuul te behandelen als slachtoffer !
 • Danny Maenhaut

  1 week geleden
  Nultolerantie : ipv steeds dat woord te gebruiken moeten de Brusselse socialistische burgemeesters op hun vingers getikt worden door de ministers. Het MOET stoppen, anders kan men een muur gaan bouwen rond Brussel ! Wat een gepamper, jongens toch !
 • André Christiaens

  1 week geleden
  Voert terug een verplichte legerdienst in van 24 maanden en gelegerd in Duitsland en om de drie maanden 4 dagen verlof, zoals de Belgische jongens hun dienst plicht vervuld hebben in de jaren 50, ze zouden dan wel anders piepen.
 • Rudy Van Daele

  1 week geleden
  Politici zullen weer geschokt zijn, maar er iets aan doen is teveel gevraagd. richt leegstaande kazernes in als gesloten instellingen en sluit ze op voor 10 jaar. Het welzijn zal snel verbeteren voor diegenen die nog op straat rondlopen.
 • stefan leysen

  1 week geleden
  Jos Fruyt. Jambon heeft dat willen oplossen maar hij werd tegengewerkt door de Brusselse burgemeesters en politici. Eerlijk blijven he !
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”