Brusselse politieagent in burger achtervolgd en in elkaar geslagen nadat hij herkend wordt op straat

Sint-GillisBrusselse jongeren hebben maandagavond een politieman van de zone Brussel-Zuid in elkaar geslagen. Dat meldt Het Nieuwsblad en wordt bevestigd aan onze redactie. 

209 reacties

 • simonne goderie

  2 dagen geleden
  Maak een contract met China om de probleemjongeren in de heropvoedingskampen te mogen plaatsen ,het zal snel over en uit zijn ipv dit crapuul te behandelen als slachtoffer !
 • Danny Maenhaut

  3 dagen geleden
  Nultolerantie : ipv steeds dat woord te gebruiken moeten de Brusselse socialistische burgemeesters op hun vingers getikt worden door de ministers. Het MOET stoppen, anders kan men een muur gaan bouwen rond Brussel ! Wat een gepamper, jongens toch !
 • André Christiaens

  3 dagen geleden
  Voert terug een verplichte legerdienst in van 24 maanden en gelegerd in Duitsland en om de drie maanden 4 dagen verlof, zoals de Belgische jongens hun dienst plicht vervuld hebben in de jaren 50, ze zouden dan wel anders piepen.
 • Rudy Van Daele

  3 dagen geleden
  Politici zullen weer geschokt zijn, maar er iets aan doen is teveel gevraagd. richt leegstaande kazernes in als gesloten instellingen en sluit ze op voor 10 jaar. Het welzijn zal snel verbeteren voor diegenen die nog op straat rondlopen.
 • stefan leysen

  3 dagen geleden
  Jos Fruyt. Jambon heeft dat willen oplossen maar hij werd tegengewerkt door de Brusselse burgemeesters en politici. Eerlijk blijven he !
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”