Brusselse politieagent in burger achtervolgd en in elkaar geslagen nadat hij herkend wordt op straat

Sint-GillisBrusselse jongeren hebben maandagavond een politieman van de zone Brussel-Zuid in elkaar geslagen. Dat meldt Het Nieuwsblad en wordt bevestigd aan onze redactie. 

209 reacties

 • simonne goderie

  2 maanden geleden
  Maak een contract met China om de probleemjongeren in de heropvoedingskampen te mogen plaatsen ,het zal snel over en uit zijn ipv dit crapuul te behandelen als slachtoffer !
 • Daniël Maenhaut

  2 maanden geleden
  Nultolerantie : ipv steeds dat woord te gebruiken moeten de Brusselse socialistische burgemeesters op hun vingers getikt worden door de ministers. Het MOET stoppen, anders kan men een muur gaan bouwen rond Brussel ! Wat een gepamper, jongens toch !
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Voert terug een verplichte legerdienst in van 24 maanden en gelegerd in Duitsland en om de drie maanden 4 dagen verlof, zoals de Belgische jongens hun dienst plicht vervuld hebben in de jaren 50, ze zouden dan wel anders piepen.
 • Rudy Van Daele

  2 maanden geleden
  Politici zullen weer geschokt zijn, maar er iets aan doen is teveel gevraagd. richt leegstaande kazernes in als gesloten instellingen en sluit ze op voor 10 jaar. Het welzijn zal snel verbeteren voor diegenen die nog op straat rondlopen.
 • stefan leysen

  2 maanden geleden
  Jos Fruyt. Jambon heeft dat willen oplossen maar hij werd tegengewerkt door de Brusselse burgemeesters en politici. Eerlijk blijven he !
 1. Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch beschermpak in Koning Boudewijnstadion: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”
  Brussel

  Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch bescherm­pak in Koning Boudewijn­sta­di­on: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”

  Schijn bedriegt. Dat weet kunstenaar-fotograaf Wim Tellier als geen ander. Voor zijn nieuwste worp ‘Closer' dropte de creatieveling vandaag een gigantische installatie van een man in een beschermpak in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Maar binnenkort wordt de schijnbaar onaantastbare brandweerman overweldigd door moeder natuur. We namen een kijkje vanop 90 meter hoogte. “Denk maar aan hoe we corona aan het begin nog onderschat hebben. Wel, we weten hoe het is verlopen.