In Brussel hebben de bioscopen Cinema Galeries (foto), Kinograph, Cinema Palace en Vendôme beslist om de maatregelen die het Overlegcomité heeft opgelegd te negeren.
Volledig scherm
In Brussel hebben de bioscopen Cinema Galeries (foto), Kinograph, Cinema Palace en Vendôme beslist om de maatregelen die het Overlegcomité heeft opgelegd te negeren. © Photo News

Brusselse politie zal bioscopen die open blijven niet controleren

Brussel/ElseneDe agenten van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene zullen morgen geen controle uitvoeren op de bioscopen die beslist hebben om wel open te blijven. In Brussel hebben de bioscopen Cinema Galeries, Kinograph, Cinema Palace en Vendôme beslist om de maatregelen die het Overlegcomité heeft opgelegd te negeren. 

49 reacties

 • Marc Baeyens

  1 jaar geleden
  De noodzaak van het confederalisme wordt opnieuw bevestigd : twee regio's, twee divergente culturen.
 • Luciano Padua

  1 jaar geleden
  Marc van de poel, voor JM Dedecker bestaan er ook geen Belgische wetten hoor.Hij was de eerste die het voorbeeld gaf om tegen de wetten in te gaan.
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  De burgemeesters dadelijk afdanken en hun bedanken met een zeer zware geldboete van duizenden euro's . En zeker nooit meer in de politiek . Dat kan toch niet , o pardon het kan wel , want we leven in België .
 • ROBERT MEYER

  1 jaar geleden
  Het word tijd dat deze regering aftreedt,kijk al uit naar de volgende verkiezing dat word smullen.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  In Brussel mag en kan alles meer.
 1. AZ Jan Portaels stelt plannen nieuw ziekenhuis voor: “100 bedden minder, maar we blijven alle zorg wel aanbieden”
  PREMIUM

  AZ Jan Portaels stelt plannen nieuw ziekenhuis voor: “100 bedden minder, maar we blijven alle zorg wel aanbieden”

  Het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels in Vilvoorde heeft zondag – op de Dag van de Zorg – haar plannen van de nieuwbouw voorgesteld. Die komt op de CAT-site, net achter het treinstation. Hoewel het aantal bedden fors slinkt, garandeert kersvers directrice Sarah Stroo dat alle zorg aangeboden blijft. “De nieuwbouw is noodzakelijk voor onze omschakeling naar het ‘ziekenhuis van de toekomst’”, klinkt het.
  Vilvoorde