Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Brusselse politie pakt dealer op met negen kilogram heroïne op zak

Brussel/ElseneDe Brusselse lokale politie heeft afgelopen dinsdag een drugdealer opgepakt die in het bezit bleek van niet minder dan negen kilogram heroïne. De man weigerde bij zijn verhoor enige verklaring af te leggen en werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brussels parket vrijdag.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. ‘In ‘t Spinnekopke’ aan het Bloemenhofplein opent opnieuw de deuren: “De charmante sfeer van de brasserie hebben we behouden”
  Brussel

  ‘In ‘t Spinnekop­ke’ aan het Bloemenhof­plein opent opnieuw de deuren: “De charmante sfeer van de brasserie hebben we behouden”

  Na twee weken sluiting is het weer mogelijk om te gaan tafelen in ‘In ‘t Spinnekopke’ aan het Bloemenhofplein. De brasserie draaide een tijdje geleden niet zo goed, maar door een recente overname blaast er een nieuwe wind door de zaak. “We willen dat de brasserie terug een ontmoetingsplaats voor de buurt wordt”, aldus de nieuwe uitbaatster Esther.