Het gaat om een testfase van twee maanden, die wordt ondersteund door Brussel Mobiliteit.
Volledig scherm
Het gaat om een testfase van twee maanden, die wordt ondersteund door Brussel Mobiliteit. © Brusselse Keukens

Brusselse Keukens test maaltijdleveringen met elektrische bakfiets

Anderlecht/Brussels GewestDe vzw Brusselse Keukens is maandag in de hub van de coöperatieve vennootschap Urbike in Anderlecht officieel gestart met maaltijdleveringen per elektrische bakfiets. Dat gebeurde in aanwezigheid van burgemeester van Anderlecht Fabrice Cumps (PS) en Benoit Hellings, voorzitter van de vzw.

  1. Val van fietsster in de Zenne rijt oude wonden open bij vader van verdronken Frederik Vanclooster (21): “Zo duur kan een reling toch niet zijn?”
    PREMIUM
    Zemst/Vilvoorde

    Val van fietsster in de Zenne rijt oude wonden open bij vader van verdronken Frederik Vancloos­ter (21): “Zo duur kan een reling toch niet zijn?”

    Het nieuws over de 25-jarige I.K. die zaterdagnacht verdween na een val met haar fiets in het water, slaat in als een bom bij oud-journalist Lucas Vanclooster. Een jonge twintiger die op een koude nacht in januari in het water terechtkomt en geen schijn van kans maakt om te overleven. Het is niet alleen wat gisteren gebeurde toen I.K. (25) op weg was naar huis in Eppegem na haar werk. Ook Frederik Vanclooster (21) uit Vilvoorde verdween na een val in het kanaal in Vilvoorde. De gelijkenissen tussen beide ongevallen zijn zo frappant dat het bij vader Lucas Vanclooster oude wonden openrijt.