Ook Brusselse bierbrouwerij En Stoemelings is van de partij.
Volledig scherm
Ook Brusselse bierbrouwerij En Stoemelings is van de partij. © Brussels Major Events vzw

Brusselse chef-koks en brouwers trekken naar Lyon om Brusselse gastronomie te promoten

Brussels GewestVier chef-koks en evenveel brouwers vertegenwoordigen tot en met zondag de Brusselse gastronomie tijdens het streetfoodfestival in Lyon, in het zuidoosten van Frankrijk.

 1. Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”
  Basketbal BNXT-League

  Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”

  Bij Phoenix Brussels had men van de competitiestart meer verwacht dan één overwinning in vijf wedstrijden. De ploeg kende nogal wat tegenslagen: corona, blessures en een coachwissel. Stilaan lijkt de rust terug te keren in de hoofdstad. De laatste speler op wie gewacht wordt, is Ayoub Nouhi. De tweeëntwintigjarige Brusselaar lijkt zich stilaan op te mogen maken voor zijn comeback.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.