Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brusselse burgemeesters willen inschrijvingsgeld van Oekraïners laten terugbetalen

Brussels GewestDe Conferentie van Brusselse Burgemeesters heeft woensdag beslist dat Oekraïners die in een van de negentien Brusselse gemeenten aankomen niet zelf moeten opdraaien voor hun inschrijvingsgeld. Hiervoor vragen ze ook ondersteuning aan het Brussels gewest, want in de verschillende Brusselse gemeenten loopt het inschrijvingsgeld soms sterk uiteen.

  1. Influencer verdedigt zich in mei voor rechtbank in grote oplichtingszaak: “Met een hoge frequentie lichtte ze tientallen mensen op”
    PREMIUM

    Influencer verdedigt zich in mei voor rechtbank in grote oplich­tings­zaak: “Met een hoge frequentie lichtte ze tientallen mensen op”

    Influencer Soraya S. zal zich op 15 mei eindelijk voor de Brusselse correctionele rechtbank kunnen verdedigen voor de oplichtingszaak waarin ze betrokken is. Eerder kreeg ze bij verstek drie jaar cel voor het oplichten van tientallen volgers. Voor tweede rechtszaak, waarin ze voor het hof van assisen moet verschijnen voor het doden van haar baby is nog geen datum gekend.
    Vilvoorde