Rouwstoet Brusselse Brandweer
Volledig scherm
Rouwstoet Brusselse Brandweer © Brusselse brandweer

Brusselse brandweer richt rouwkapel op voor brandweerman die omkwam in Sheratonhotel-brand

BrusselIn de brandweerkazerne in de Helihavenlaan in Brussel kan donderdag, van 11 tot 15.30 uur, een laatste eer bewezen worden aan de brandweerman die vorige woensdag omkwam in de brand in het Sheratonhotel in Brussel. Dat zegt Walter Derieuw, woordvoerder van de brandweer van Brussel. In de kazerne werd woensdag een rouwkapel ingericht. De begrafenis vindt zaterdag plaats in de Basiliek van Koekelberg, van 9 tot 11 uur, in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van het paleis en verschillende politici.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.