REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Brussels Gewest op handelsmissie in Dubai

Brussels GewestMaandag start in Dubai een handelsmissie onder leiding van Brussels staatssecretaris voor Internationale Relaties en Internationale Handel Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) waarin hub.brussels - het Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven - een aantal bloeiende Brusselse sectoren in de spotlight plaatst. Smet vertegenwoordigt het Brussels Gewest zaterdag ook op de Belgian Day op de wereldtentoonstelling, in aanwezigheid van het Belgisch koningspaar.

  1. MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhandelaar voor de prostitutiebuurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”
    PREMIUM

    MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhan­de­laar voor de prostitu­tie­buurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”

    Voodoopraktijken, gedwongen abortussen en niets ontziend geweld. Mensenhandelaar Félix Omoregie heeft minstens zes – maar wellicht véél meer – Nigeriaanse vrouwen in de prostitutie gestort. “Ik werd tweemaal zwanger en moest even vaak een gedwongen abortus ondergaan.” Een portret en bloedstollende getuigenissen van slachtoffers over hoe Félix Omoregie te werk gaat, nog altijd trouwens.
    Brussel