skyline Brussel
Volledig scherm
skyline Brussel © Marc baert

Brussel wacht af: Gewestelijke Veiligheidsraad neemt nog geen nieuwe maatregelen

Brussels GewestDe Brusselse Gewestelijke Veiligheidsraad heeft dinsdag geen nieuwe maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Vorige week werd aangekondigd dat het Brussels Gewest zou beslissen over een mogelijk alternatief op het samenscholingsverbod dat vanaf 8 mei de avondklok vervangt, maar de raad besliste om het Overlegcomité van vrijdag af te wachten.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek