Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AFP

Brussel verhoogt stralingsnorm voor 5G: “We geven geen duimbreed toe op bescherming burgers en leefmilieu”

Brussels GewestDe Brusselse regering zet het licht op groen om de stralingsnorm voor 5G in het Brussels Gewest te verhogen van 6 naar 14,5 volt per meter. In de verhoogde stralingsnorm worden nu ook radio- en televisie-antennes verrekend. “Brussel kan het zich als hoofdstad van Europa niet veroorloven om achterop te blijven.”

 1. VUB opent vaccinatiecentrum: “Zo snel mogelijk richting normaal studentenleven zonder mondmaskers”
  PREMIUM
  Etterbeek

  VUB opent vaccinatie­cen­trum: “Zo snel mogelijk richting normaal studenten­le­ven zonder mondmas­kers”

  Aan de VUB-campus in Etterbeek heeft de Brusselse universiteit woensdag de deuren van haar vaccinatiecentrum opengezwaaid. Niet alleen studenten en medewerkers, maar ook buurtbewoners kunnen er terecht voor een Johnson & Johson-shot. “Meer dan 70 procent van onze studenten is al gevaccineerd, maar we gaan voor een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).