Deelnemers worden daarbij begeleid door specialisten van internetgigant Google en een netwerk van ondernemers en investeerders.
Volledig scherm
Deelnemers worden daarbij begeleid door specialisten van internetgigant Google en een netwerk van ondernemers en investeerders. © REUTERS

Brussel start gratis "ondernemersacademie"

Brussels GewestIn Brussel zullen binnenkort 50 deelnemers een gratis opleidingsprogramma kunnen volgen om een start-up te leren uitbouwen. Ze worden daarbij begeleid door specialisten van internetgigant Google en een netwerk van ondernemers en investeerders.

  1. Beslissing rond hoofddoekenvonnis uitgesteld door Brusselse regering, partijvoorzitters nemen voortouw
    Brussels Gewest

    Beslissing rond hoofddoe­ken­von­nis uitgesteld door Brusselse regering, partijvoor­zit­ters nemen voortouw

    De Brusselse regering heeft vandaag nog geen beslissing genomen rond het hoofddoekenvonnis. Minister-president Vervoort kondigde vorige week nochtans aan dat hij het dossier op de ministerraad van donderdagochtend zou willen tackelen. Door de afwezigheid van minister Maron stelt de regering haar beslissing uit, zo valt te horen op het kabinet-Vervoort. Ondertussen zijn het vooral de partijvoorzitters van de Franstalige regeringspartijen die tot een akkoord proberen te komen.