Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Brussel plant voor Spanje-Marokko zelfde politieaanwezigheid als vorige match

BrusselDe Brusselse autoriteiten voorzien voor de voetbalwedstrijd tussen Marokko en Spanje in het centrum van de hoofdstad dezelfde politieaanwezigheid als afgelopen donderdag. Dat heeft de Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) maandagavond gezegd.

 1. Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercursusje’ vraagt opvallende raad: “Ga eens kijken naar de kindergrafjes in Walfergem”
  PREMIUM
  Groot-Bijgaarden

  Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercur­sus­je’ vraagt opvallende raad: “Ga eens kijken naar de kindergraf­jes in Walfergem”

  Een chauffeur die dronken een motorrijder aanreed stelde in de politierechtbank voor om een verkeerscursus te volgen. Politierechter Johan Van Laethem gaf hem de volle laag. “Ga in de plaats kijken naar de kruisjes die in Walfergem staan”, klonk het. Daar stierven in 1966 tien schoolkinderen toen een dronken chauffeur hen van de weg maaide. “Op die graven liggen na al die jaren nog bloemen”, klonk het.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.