Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brussel kleurt rood op Europese coronakaart

Brussel kleurt rood op de coronakaart van het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Dat betekent dat Brussel de voorbije twee weken meer dan 120 coronabesmettingen telde per 100.000 inwoners.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Pas ten vroegste binnen 1,5 jaar proces over wantoestanden bij Moslimexecutieve
  Brussel

  Pas ten vroegste binnen 1,5 jaar proces over wantoestan­den bij Moslimexe­cu­tie­ve

  Leden van de Moslimexecutieve hebben vrijdag een zaak aangespannen voor de Franstalige ondernemingsrechtbank van Brussel om de aanstelling te eisen van een of meerdere voorlopige bewindvoerders voor het College van de Executieve, de financiële tak van de organisatie. De voorzitter van de rechtbank bracht de partijen op de hoogte dat de zaak pas in november 2023 kan gepleit worden, zegt advocaat Georges-Henri Beauthier. “Toch kan de komende weken beslist worden over een vroegere datum”, zegt Beauthier.