Aanstaande donderdag worden zowel op de markt van Molenbeek als die van Sint-Joost-ten-Node mensen aangesproken om zich meteen te laten vaccineren of in te schrijven voor vaccinatie.
Volledig scherm
Aanstaande donderdag worden zowel op de markt van Molenbeek als die van Sint-Joost-ten-Node mensen aangesproken om zich meteen te laten vaccineren of in te schrijven voor vaccinatie. © BELGA

Brussel gaat vaccineren op markten in Molenbeek en Sint-Joost: “Ambassadeurs maken van moeilijk bereikbare Brusselaars”

Sint-Jans-Molenbeek/Sint-Joost-ten-NodeDe Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie gaat donderdag een vaccinatiepunt op touw zetten op de lokale markten in de Brusselse gemeenten Sint-Jans-Molenbeek en Sint-Joost-ten-Node. Het initiatief moet via lokale sensibilisering mensen bereiken die anders niet naar een vaccinatiecentra zouden gaan.

  1. Expo rond striptekenaar Charel Cambré landt in Brussel: “Mijn werk heeft soms een kritische ondertoon, maar het moet vooral plezant blijven”
    PREMIUM
    Brussel

    Expo rond stripteke­naar Charel Cambré landt in Brussel: “Mijn werk heeft soms een kritische ondertoon, maar het moet vooral plezant blijven”

    Een succesvolle spin-off van Suske en Wiske, tientallen albums rond het koningshuis en honderden karikaturen en cartoons: het is maar een greep uit het veelzijdig oeuvre van Charel Cambré, de Kempenaar die vorig jaar met de Bronzen Adhemar Vlaanderens belangrijkste stripbekroning in de wacht sleepte. Sinds vandaag loopt daarom de brede overzichtsexpo ‘In het hoofd van Charel Cambré’ in het Stripmuseum in Brussel. Een primeur. “Van het koningshuis heb ik nog geen reactie ontvangen, maar naar het schijnt kunnen ze wel lachen met mijn werk.”