Het zinkgat werd alsmaar groter, waardoor de hele pompwagen weg dreigde te zakken.
Volledig scherm
Het zinkgat werd alsmaar groter, waardoor de hele pompwagen weg dreigde te zakken. © Brandweerzone Brussel

Brandweerwagen dreigt even in zinkgat te verdwijnen

AnderlechtOp de Lenniksebaan in Anderlecht is maandag in de vooravond een pompwagen van de Brusselse brandweer door het wegdek gezakt. Het duurde uiteindelijk uren voor het gevaarte weer op vaste ondergrond stond.

 1. Heilig Hart&College organiseert fakkeltocht
  Halle

  Heilig Hart&College organi­seert fakkel­tocht

  Het Heilig Hart&College organiseert op vrijdag 27 januari een fakkeltocht. Het is alweer van 2019 geleden dat de fakkeltocht plaats kon vinden. De route is tussen 2 en 3 kilometer lang en is uitgestippeld langs de mooiste plekjes van Halle. Onderweg is er een muzikale verrassing voorzien. Iedereen is welkom en betaalt 5 euro om mee te wandelen. Nadien kan iedereen nagenieten met een hapje en een drankje en is er een afterparty. Op de kaart staan warme dranken, jenever, zoetigheden, hamburgers en braadworst. De start en de aankomst is voorzien op de speelplaats van het Heilig Hart&College. De fakkeltocht start om 19.30 uur. Met het evenement wordt er geld ingezameld zodat alle leerlingen mee kunnen op sportdag of mee kunnen doen aan buitenlandse reizen.
 2. Docks Bruxsel nog ambitieuzer voor 2023: “Op koers om eerste uitstootneutrale shoppingcenter van Europa te worden”
  Schaarbeek

  Docks Bruxsel nog ambitieu­zer voor 2023: “Op koers om eerste uitstoot­neu­tra­le shopping­cen­ter van Europa te worden”

  2022 was een echt recordjaar voor Docks Bruxsel. Het winkelcentrum in Schaarbeek trok maar liefst 7,3 miljoen bezoekers, het hoogste cijfer sinds de opening in 2016. Dit jaar hopen ze dat aantal op te trekken naar 7,5 miljoen. Daarnaast is Docks Bruxsel op weg om als eerste Europese shoppingcenter een uitstootneutraal certificaat te bemachtigen.