Illustratief beeld.
Volledig scherm
Illustratief beeld. © Dieter Nijs

Brandweer moet hybride wagen onderdompelen in container met water

De Brusselse brandweer heeft afgelopen nacht een hybride voertuig ondergedompeld in een container vol water, nadat het voertuig in brand was gevlogen. Dat heeft de Brusselse brandweer deze ochtend gemeld.

7 reacties

 • willy cornille

  2 jaar geleden
  Krijgen elektrische wagens straks hetzelfde parkeerverbod in ondergrondse parkings als LPG ? Verzekeringen spinnen hier garen. Het beste wat je nu kan kopen als je toch groener wil rijden is een hybride wagen (géén plug-in). Is betaalbaarder, laad zichzelf op, rijd vooral elektrisch in zone 30 en je kan er de wereld mee rond zonder je zorgen te maken over laadpunten die er toch niet zijn.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Misschien moeten de bouwnormen verder aangepast worden. Garages die onder water gezet kunnen worden bij gebruik van elektrische wagens. En wat met die al of niet ondergrondse parkeergarages in de toekomst.
 • Filip Catz

  2 jaar geleden
  Het ideale groene vervoermiddel van de toekomst dus.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Zo kan de omniumverzekering ( met brand inbegrepen) alvast wat duurder worden. En zo begint ,dank zij de klimaatgekte ,stilaan te blijken waarover het zal gaan. Meer premie = meer taksen. Of misschien weigeren de verzekeringsmaatschappijen dat soort wagens in de toekomst wel te verzekeren. Tenzij betaling van een enorme risicopremie. Sommigen kramen maar wat onnozelheden uit zonder rekening te houden met allerlei gevolgen.
 • Ludo Pinceel

  2 jaar geleden
  Politici, kom aub tot inkeer en informeer u degelijk: lang leve de diesel!
 1. Amerikaanse minister van Defensie volgende week in Brussel verwacht
  Brussel

  Amerikaan­se minister van Defensie volgende week in Brussel verwacht

  De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin is zaterdag vertrokken voor een tour richting Israël, Duitsland, ons land en het Verenigd Koninkrijk. Op de agenda staan volgens het Pentagon ontmoetingen met regeringsleiders en militaire toplui. De ontslagnemende Israëlische minister van Defensie, Benny Gantz, ontving zondag zijn collega. Komende week houdt de viersterrengeneraal op rust halt in Brussel voor een ontmoeting met NAVO-topman Jens Stoltenberg.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief