Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Baert Marc

Brandweer bekogeld met stenen na oproep over in brand gestoken containers: “Het lijkt erop dat de Versailleswijk opnieuw op uitbarsten staat”

Neder-Over-HeembeekIn de Versailleswijk in Neder-Over-Heembeek werd de brandweer afgelopen nacht door een tiental personen bekogeld met stenen. Zij werden eerder opgeroepen omdat drie vuilnisbakken in brand waren gestoken.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.