In de regio vind je al heel wat coworking spaces.
Volledig scherm
PREMIUM
In de regio vind je al heel wat coworking spaces. © Sphere 5

Brainstormen in Dilbeek of netwerken in Halle: vijf gedeelde werkplekken in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je een gulden middenweg vindt tussen job en privé

Brussel/RandTelewerk is niet langer verplicht en dus kan iedereen weer massaal naar het werk. Toch hebben veel mensen tijdens de pandemie andere werkvormen ontdekt. Zo bestaan er al heel wat zogenaamde coworking spaces in Brussel, de Rand en het Pajottenland: werkplekken dicht bij huis en toch middenin een professionele omgeving. Wij lijsten vijf plaatsen op waar je als zelfstandige, freelancer of gewone werknemer het beste van twee werelden combineert.

 1. Van ‘The Masked Dancer’ tot een puzzelwedstrijd: met deze 7 tips haal jij alles uit de paasvakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van ‘The Masked Dancer’ tot een puzzelwed­strijd: met deze 7 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De paasvakantie staat weer voor de deur. Heb je nog geen plannen? Of het zonnetje nu schijnt, of de regen met bakken uit de hemel valt, in Brussel, de Rand en het Pajottenland valt van alles te beleven voor het hele gezin. Van ravotten in een wonderland tot leren golfen met je kroost: met deze activiteiten verveel je je geen seconde.
  Brussel
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.