Vrijwilligers aan de slag in het nieuwe centrum.
Volledig scherm
Vrijwilligers aan de slag in het nieuwe centrum. © Baert Marc


Voedselbank voor Brussel en Brabant heeft nieuw verdeelcentrum: “De vraag blijft stijgen”

De voedselbank voor Brussel en Brabant heeft dinsdag haar nieuwe verdeelcentrum in Neder-Over-Heembeek ingehuldigd. Een broodnodige opening, niet alleen omdat het vorige centrum veel te klein was. “Er blijven mensen tussen de mazen van het net vallen.”

 1. Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”
  voetbal 1A

  Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”

  Union heeft er al twee oefenwedstrijden opzitten en telkens werd het een vlotte zege voor de kersverse eersteklasser. Afgelopen zaterdag stond de oefenpot tegen Tempo Overijse ook in het teken van de terugkeer van Dante Vanzeir. De 23-jarige aanvaller werd vorig seizoen topschutter in 1B en de Brusselaars rekenen komend seizoen in 1A ook op zijn doelpunten.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.