De vermiste Natacha de Crombrugghe in Peru.
Volledig scherm
De vermiste Natacha de Crombrugghe in Peru. © RV

Bloedsporen niet afkomstig van Natacha de Crombrugghe

BrusselDe bloedsporen die zijn aangetroffen in een huis in het Peruaanse Cabanaconde, waar de sinds 24 januari vermiste Belgische Natacha de Crombrugghe de dag voor haar verdwijning een feestje bijwoonde, zijn niet van de vrouw. Dat melden meerdere Peruaanse media op basis van politiebronnen.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. RSC Anderlecht lanceert luisterboek ‘Fromage’: “Verhaal over dromen, talenten ontwikkelen en opkomen voor jezelf”
  Anderlecht

  RSC Anderlecht lanceert luister­boek ‘Fromage’: “Verhaal over dromen, talenten ontwikke­len en opkomen voor jezelf”

  Woensdag werd het nieuwe luisterverhaal en zoekboek, ‘Fromage’, voorgesteld in basisschool de Groene School in Anderlecht. Het verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen voetbalclub RSC Anderlecht, het Geluidshuis en comedian Bart Cannaerts, die het verhaal schreef. In het luisterverhaal zijn ook de stemmen te horen van verschillende bekende Belgen.
 3. Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbedrag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer
  brussel

  Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbe­drag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer

  De vijfde editie RUN TO KICK van KickCancer aan het Atomium schiet letterlijk uit de startblokken. Op vrijdag klokten ze voor de sponsorloop af op 728.111 euro. Daarmee overtreffen ze de vorige editie. Vandaag zondag 25 september is het tijd om de loopschoenen uit te halen. Niels de Stadsbader, Olivia, Kevin en Jacques Borlée en Élodie Ouédraogo staan alvast paraat. Na het evenement in de namiddag staat de teller op 1.002.780 euro!