Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Bijna vijf procent reizigers test positief bij terugkeer in Brussel

Brussels GewestDe positiviteitsratio van reizigers die naar Brussel terugkeren, bedraagt momenteel 4,4 procent. Van alle uitgevoerde coronatests in het Brussels Gewest geeft 2,5 procent een positief resultaat aan, laat de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC) weten.

 1. Midden oktober weten agenten of ze zich moeten verantwoorden voor dodelijke politieachtervolging
  Brussel

  Midden oktober weten agenten of ze zich moeten verantwoor­den voor dodelijke politieach­ter­vol­ging

  Meer dan vijf jaar na de dodelijke politieachtervolging waarbij twee jonge twintigers om het leven zijn gekomen in een Brusselse tunnel, zal duidelijk worden of drie betrokken politiemensen zich voor de rechter zullen moeten verantwoorden. Het parket vordert een buitenvervolgingstelling, maar de families van de twee slachtoffers eisen een openbaar proces zodat ze antwoorden kunnen krijgen over die fatale nacht in mei 2017. De K.I. doet midden oktober uitspraak.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.