Enkele demonstranten protesteren met maskers op.
Volledig scherm
Enkele demonstranten protesteren met maskers op. © Foto Baert

Bewonerscomité protesteert tegen toewijzingsprocedure sociale woningen

BRUSSELOp het Anneessensplein heeft een dertigtal demonstranten van het bewonerscomité Change Anneessens actie gevoerd tegen de toewijzingsprocedure voor sociale en publieke woningen.

 1. Leefmilieu Brussel begeleidt Brusselse organisaties bij shift naar fiets
  Brussels Gewest

  Leefmilieu Brussel begeleidt Brusselse organisa­ties bij shift naar fiets

  Dat de coronacrisis voor meer fietsers heeft gezorgd in de Brusselse straten is al lang geen geheim meer. De fiets kende in 2020 een toename van negen procent, en dat heeft ook een impact op Brusselse bedrijven. Onder de noemer The Bike project selecteerde Leefmilieu Brussel elf organisaties die dit jaar gebruik kunnen maken van gratis begeleiding om de fiets verder te promoten als alternatief voor de wagen, zowel voor woon-werkverkeer als voor dienstverplaatsingen.
 2. #FitnessOpenNow voert opnieuw actie aan overheidsgebouwen en mediabedrijven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenlevens”
  ANTWERPEN/BRUSSEL

  #FitnessO­pen­Now voert opnieuw actie aan overheids­ge­bou­wen en mediabe­drij­ven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenle­vens”

  Het collectief #FitnessOpenNow is het beu. Na de actie van vorige week waar 128 fitnessclubs aan deelnamen stond de sector donderdagochtend opnieuw op zijn achterste poten. Met spandoeken trokken ze naar strategische hotspots in Brussel en Antwerpen zoals treinstations, overheidsgebouwen, bekende pleinen en mediabedrijven. “Fitness is veilig, fitness redt mensenlevens.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven