Betoging in Brussel met heel wat volk zonder mondmasker.
Volledig scherm
Betoging in Brussel met heel wat volk zonder mondmasker. © Screenshot

Betoging in Brussel alsof coronavirus niet bestaat

Zowat 2.000 mensen hebben tussen 8 en 11 uur actiegevoerd in de Kleine Wetstraat, in het hart van de Europese wijk in Brussel, om de aanvallen van Azerbeidzjan tegen Armenië te veroordelen.

69 reacties

 • Liliane Vervliet

  2 jaar geleden
  Aan Tenni Avedian,ik maakte kennis met Armeniers in Oost Turkije,ik betreur wat er nu gebeurt in jullie vaderland.Betogingen in Brussel organiseren en dan nog zonder de corona maatregelen te respecteren helpt jullie zaak niet .
 • Lisette Theunis

  2 jaar geleden
  Turkije heeft steeds een grote vinger in de hete brei. Als er oorlog uitbreekt tegen Rusland is het deze maal de schuld van de de NAVO die Turkije laat begaan.
 • Tenni Avedian

  2 jaar geleden
  ja natuurlijk is dat durven, Europees parlement ligt in Brussel en voor mensen die dat niet weten of niet willen weten, zeg ik alvast dat iedereen recht heeft op meningsuiting ongeacht het Corona. Overal in de wereld wordt corona bestrijd maar in alle anderen landen, zoals Amerika zijn er betogingen, nergens wordt zo met haat gepraat zoals in België. Voor zo een grote manifestatie zijn er zeker toestemmingen gevraagd voordat mensen zich daar bevinden.
 • etienne bies

  2 jaar geleden
  Tenni Avedian ; klopt; onze voorouders hebben als Vlamingen ook gevochten om meer rechten.Maar niet in Armenie , niet in Rusland , niet in Turkije maar wel in eigen land.
 • glenn wouters

  2 jaar geleden
  En weer spreken ze hier van haat. Wij Belgen doen ons best om corona te bestrijden, en houden ons braaf aan de regels. Nu komen er mensen van buiten België in Brussel (waar de corona cijfers enorm hoog zijn) betogen over iets waar de Belgen niks mee te maken hebben. Ze lappen alle regels aan hun laars, en worden gerust gelaten door de politie. En dan durven jullie spreken van haat? Dat is durven zeg ik.
 1. Zo VeloVeilig is Brussel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Brussel

  Zo VeloVeilig is Brussel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Brussel hebben 113 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.