(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Marc Baert

Bestuurder van Smart vlucht voor controle, politie ontdekt 38.000 euro in papieren zak en wietbroodje

Laken/Sint-Joost-ten-NodeDe politie heeft een papieren zak met 38.725 euro gevonden bij een bestuurder van een Smart. De man (23) vluchtte voor een politiecontrole in Laken, maar botste tegen een ander voertuig en werd toch gepakt. De man had in zijn huis in Vlaanderen nog 1.500 euro in een parfumdoos verstopt.

 1. Toen de leden van Daft Punk nog verlegen kereltjes zonder helm waren en techno ‘des duivels’ was: terug naar de begindagen van technotempel Fuse
  PREMIUM
  Brussel

  Toen de leden van Daft Punk nog verlegen kereltjes zonder helm waren en techno ‘des duivels’ was: terug naar de begindagen van technotem­pel Fuse

  Een ‘drugskot’ met een muziekgenre van 'blops en bleeps’. Nee, discotheek Fuse was in 1994 geen welkome gast in de Brusselse Blaesstraat. Vandaag is de nachtclub omgevormd tot exporuimte waar met beelden, posters en gadgets het relaas van de discotheek verteld wordt. Hoofdrolspelers Peter Decuypere en Trish Van Eynde nemen ons mee naar de beginjaren van Brussels bekendste nachtclub. “Deejays boeken? Dat moest met de telefoon van Conchita - ‘Madame Pipi’ - aan de overkant.”
 2. Eerste Brusselse brug voor duurzame vervoersmiddelen komt dichterbij: centrale brugdek over kanaal geplaatst
  Brussel

  Eerste Brusselse brug voor duurzame vervoers­mid­de­len komt dichterbij: centrale brugdek over kanaal geplaatst

  Het centrale dek van de Suzan Danielbrug wordt vrijdagavond over het kanaal in Brussel geplaatst. De brug komt in het verlengde van de Simon Bolivarlaan richting de Picardstraat te liggen en moet de Noordwijk verbinden met de site van Tour & Taxis. De brug zal enkel toegankelijk zijn voor voetgangers, fietsers en openbaar vervoer en wordt zo de eerste ‘duurzame’ brug in het Brussels Gewest. Tegen 23 uur vrijdagavond moet de Suzan Danielbrug op haar plek liggen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"