Gentsesteenweg
Volledig scherm
Gentsesteenweg © Google

Bestuurder van ongeval met dodelijke afloop in Koekelberg opgepakt

KoekelbergDe man die op 8 december in Koekelberg een bejaarde dame aanreed en vervolgens vluchtmisdrijf pleegde, is op 26 december opgepakt. Dat meldt het Brussels parket nadat de krant La Capitale maandag al melding maakte van de arrestatie. Het slachtoffer van de aanrijding, een 80-jarige vrouw, overleed op 18 december aan haar verwondingen.

  1. Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internationaal adviesbureau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwerking en transparantie”

    Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internatio­naal adviesbu­reau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwer­king en transparan­tie”

    Op donderdag 23 maart werd Inframara, een nieuw adviesbureau voor de bouwsector, boven het doopvont gehouden. Met Inframara willen vijf partners met jarenlange internationale ervaring klanten uit de bouwsector helpen bij het realiseren van complexe infrastructuurprojecten. Het bedrijf garandeert betere resultaten voor bouwbedrijven op het gebied van tijd, budget en kwaliteit door samenwerking te faciliteren vanaf de beginfase van een project.
    Brussel