De brandstofprijzen blijven maar stijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
De brandstofprijzen blijven maar stijgen. © Marijan Murat/dpa

Benzineprijzen gaan nogmaals de lucht in: waar vind je de goedkoopste tankstations van Brussel en de Rand?

Brussel/RandDe benzineprijzen in Vlaanderen schieten nogmaals de lucht in. Maar waar kan je de kost nog enigszins drukken? Wij zochten per gemeente uit waar je het minst betaalt voor benzine in Brussel en de Rand.

 1. Weekend zonder alcohol: 96% van de betuurders was niet onder invloed bij controle politiezone Brussel Noord
  Brussel

  Weekend zonder alcohol: 96% van de betuurders was niet onder invloed bij controle politiezo­ne Brussel Noord

  De politiezone Brussel Noord hield dit weekend verschillende acties in het kader van “weekend zonder alcohol’, waarbij er extra gecontroleerd werd op rijden onder invloed. In totaal werden 251 voertuigen gecontroleerd tijdens de actie. Vijf personen bliezen positief, wat wil zeggen dat er alcohol in hun lichaam zat, en nog eens twee personen kregen een alarm tijdens het blazen. Verder testten drie personen positief op het gebruik van verdovende middelen.
 2. Terugkerende Nora uit Syrië baart Jong N-VA Vilvoorde zorgen
  vilvoorde, schaarbeek

  Terugkeren­de Nora uit Syrië baart Jong N-VA Vilvoorde zorgen

  Jong N-VA Vilvoorde maakt zich zorgen over een van de zes IS-vrouwen dat deze week terug naar België keerden. Nora V. is afkomstig van Schaarbeek maar was gehuwd met een gesneuvelde Vilvoordenaar. “We vrezen dat ze hier straks weer vrij rondloopt en misschien oude banden aanhaalt in Vilvoorde. Het laatste wat we willen is natuurlijk dat deze vrouwen hier opnieuw jongeren tot radicalisering aanzetten”, aldus Bergers.