Ook Jan Jambon voelt zich welkom in hotel Mozart van Ahmed Ben Aderrahman.
Volledig scherm
Ook Jan Jambon voelt zich welkom in hotel Mozart van Ahmed Ben Aderrahman. © Marc Baert

"Ben toont uitzonderlijk engagement"

BRUSSELEigenaar Ahmed Ben Abderrahman van hotel Mozart aan de Kaasmarkt kreeg gisteren minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon op bezoek. De hotelbaas vangt al 24 jaar daklozen op in zijn hotel, en haalde vorig jaar het nieuws toen hij ook vele vluchtelingen onderdak bood. "Hij toont een ongelofelijk engagement. Het doet deugd dat er zulke mensen zijn in onze maatschappij", aldus Jambon.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen