Er is zware verontwaardiging ontstaan over een nieuwe reclamecampagne van Bicky Burger. Die toont hoe een man een vrouw slaat, terwijl hij “Fake Bicky, fwa!” roept. Op sociale media wordt met onbegrip gereageerd: “Proficiat, mopjes over huiselijk geweld zijn echt wat we nodig hebben”, klink het, en ook: “Wat een degoutante, platvloerse, goedkope campagne”.
Volledig scherm
Er is zware verontwaardiging ontstaan over een nieuwe reclamecampagne van Bicky Burger. Die toont hoe een man een vrouw slaat, terwijl hij “Fake Bicky, fwa!” roept. Op sociale media wordt met onbegrip gereageerd: “Proficiat, mopjes over huiselijk geweld zijn echt wat we nodig hebben”, klink het, en ook: “Wat een degoutante, platvloerse, goedkope campagne”. © Facebook

Ben Hamou (PS) dient klacht in tegen ongepaste reclame van Bicky Burger

De Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Nawal Ben Hamou (PS), dient een klacht in tegen de nieuwe campagne van Bicky Burger. Daarin wordt een vrouw geslagen, omdat ze geen ‘échte’ Bicky Burger in een groen doosje heeft. “Op maar enkele weken van de dag tegen geweld op vrouwen, durft Bicky Burger zo’n walgelijke en onverantwoordelijke campagne te publiceren”, zegt de staatssecretaris op haar Facebookpagina.

0 reacties

  1. Slimme hond haalt bier voor baasje
    Play

    Slimme hond haalt bier voor baasje

  2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
    Play

    Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen