In bijlage een foto van Hafsa Sliti uit 2010, toen ze nog een gewone Belgische puber was. Afkomstig van haar Facebookaccount.
Volledig scherm
In bijlage een foto van Hafsa Sliti uit 2010, toen ze nog een gewone Belgische puber was. Afkomstig van haar Facebookaccount. © RV

België moet Syriëstrijdster en haar kinderen terughalen, beslist kortgedingrechter

De Belgische Staat moet een Syriëstrijdster en haar twee kinderen binnen een termijn van 75 dagen repatriëren uit Syrië. Dat besliste de Brusselse kortgedingrechter, meldt RTBF. 

235 reacties

 • Roy Welander

  3 jaar geleden
  Ze heeft er voor gekozen om dat pad op te gaan. Haar kinderen zullen hetzelfde doen als haar. Mensen sterven links en rechts, maar voor hun wordt niks gedaan. Maar de schuldigen nemen we gewoon terug in huis en doen alsof er niks aan de hand is. Tweede kansen zijn enkel voor de misdadigers en niet voor de slachtoffers.
 • Rudy Geens

  3 jaar geleden
  Als je de keuze maakt om naar IS te gaan ben je geen Belg meer, punt
 • Freddy Valcke

  3 jaar geleden
  Waarom moeten we nog gaan stemmen wanneer de rechters het beleid bepalen.
 • joyce van acker

  3 jaar geleden
  Het is een schande de veiligheid van een heel land in gevaar brengen voor iemand die zelf de keuze heeft gemaakt om naar daar te gaan
 • Karel Vanormelingen

  3 jaar geleden
  En dan verwonderd men zich dat Vlaams belang wint
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.